OMHROI.gr
Κατηγορίες άρθρων
ΈνστολοιΠολίτες


Επιλογές
· English version
· Αρχική σελίδα

· Καταθέστε άρθρα
· Στατιστικά επισκέψεων
· Αναζήτηση
· Συστήστε μας
· Στείλτε μας email

· Έξοδος μέλους
· Στοιχεία μέλους
· Προσωπικά μηνύματα
· RSS feed

Είσοδος μέλους
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Εγγραφείτε μέλος εδώ. Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Στην παρέα μας
Αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένοι 28 ανώνυμοι επισκέπτες και 0 εγγεγραμμένα μέλη.Είπαν...
«Στις αμυντικές δαπάνες τα λειτουργικά έξοδα είναι περισσότερα από τα χρήματα που ξοδεύονται κάθε χρόνο για τους εξοπλισμούς! Tην τελευταία πενταετία κατά μέσον όρο οι αμυντικές δαπάνες ανήλθαν στο 4% των AEΠ, εκ των οποίων το 1,8 % για εξοπλισμούς και το 2,2% για λειτουργικά έξοδα, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω των αποστολών στρατιωτικών τμημάτων στο εξωτερικό»
--- ΗΜΕΡΗΣΙΑ, 17/11/2001

Aφησαν εποχή
· ΨΗΦΙΣΜΑ για τον εξορθολογισμό της στρατιωτικής υποχρέωσης
· ... και η απάντηση του ΥΠΕΘΑ.
· ΖΩΝΤΑΝΟΣ Διάλογος με τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο!
· Συνέντευξη Παπαντωνίου στο OMHROI.GR
· The train
· O ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ
· Επιχειρήματα ΥΠΕΡ / ΚΑΤΑ θητείας
· Η anti-συνταγματικότητα της θητείας
· Ωφέλη στρατευμένου από τη θητεία
· Officer: Προβληματισμός
· Το παίζουν «τρελοί» για να αποφύγουν τη θητεία
· Mουρλάκιας! (Ι5)
· Μια γυναίκα για το στρατό (που κάνει άντρες)
· Στράτευση στα 13!
· Δήλωση άρνησης στράτευσης
· ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ σε 3 χρόνια
· Απογοητευμένο από τη ζωή το 25% των νεοσυλλέκτων
· Το πρόβλημα των σκατών στο Στρατό
· Η μέρα έρχεται, ο αλλαγής όχι
· Δραπέτης εξαφανίζεται με Hummer
· Για το κωλοστρατο σας
· «Δεν θα τους στείλω άλλο παιδί στο στρατό»
· ΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΙ....
· Ανταρσία από ομογενείς στρατιώτες
· Χρόνου Φείδου (το 24ωρο ενός ΥΕΑ)
· Military legends
· LOS STELECHOS....
· ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
· Γιατί παραιτείται ένας στρατιωτικός
· EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ...ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ...
· Ανακρίνεται ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ
· Nόμιμος ο συνδικαλισμός και στις ΕΔ
· Έλληνες καταδρομείς - Βασανιστές προσφύγων
· Τα όργανα της ιεραρχικής ανανδρίας
· Ούτε Δίκαιο Ούτε Χρήσιμο
· ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
· Ο Στρατηγός, το οικοσύστημα των εξοπλισμών και το φάντασμα της Δημοκρατίας
· Προμήθειες και μίζες
· Το χακί πατριωτικό-παρασιτικό κύκλωμα
· Αναφορά στο Γκρέκο (Mέρος A')
· Αναφορά στον Γκρέκο (Μέρος Β')

Συζητήσεις
[Αναζήτηση]
[Νέο θέμα συζήτησης]
 

Παρακαλώ επιλέξτε:

[ Σύνδεση (Login) ] [ Εγγραφή Νέου Μέλους ] [ Ξέχασα τον κωδικό (password) μου ]

[ Πλεονεκτήματα εγγραφής ]Θητεία :: 264 ΜΚΤΕ - ΠΟΛΥΧΝΙΤΟ ΛΕΣΒΟΣ
Σελίδα ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Επόμενη σελίδα )
Συντάκτης 264 ΜΚΤΕ - ΠΟΛΥΧΝΙΤΟ ΛΕΣΒΟΣ
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
17 Ιουν 2005 - 00:59   
Metatethika ekei kai Kyriaki mpaino mesa, kserei kaneis tipota ? Apo plirofories pou pira apo palioterous einai pio mavra kai apo tin pissa kserei kaneis tipota ?????????????
   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
17 Ιουν 2005 - 06:23   
264 ΜΚΤΕ ... Τι μου θυμίζεις τώρα... Πάρε βαθιά ανάσα και άκου:

Το ΡΕΟ σταμάτησε στη μέση του στρατοπέδου και επειδή ήμαστε 20 φαντάροι μέσα (κώλος μέσα... κώλος έξω λέγεται το σύστημα αυτό) δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτε. Τέλος, η πόρτα ανοίγει και κατεβαίνουμε κάτω. Κοιτάμε γύρω μας. Θάλασσα πουθενά. Δέντρα λιγοστά. Μια χέρσα έκταση με κτίρια που και που. Οι παλιοί κολλημένοι στα παράθυρα να μας κοιτούν καθώς τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μπαίνουμε στη σειρά.
"Ήρθαμε στη μέση του πουθενά.." είπα μέσα μου. Μας χώρισαν σε λόχους και μας στείλανε στους θαλάμους. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι δυνατό να φτιάξει κανείς το κρεβάτι του με τον προβλεπόμενο τρόπο όταν όλα τα κρεβάτια είναι κολλημένα το ένα δίπλα στο άλλο. "Πώς είναι δυνατό;" ρώτησα. "Και όμως είναι " μου είπαν. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς μπορούσε να τα καταφέρει κανείς και όμως το κάναμε κάθε πρωί.
Το ίδιο βράδυ βγήκαμε έξοδο στο χωριό. Στο έμπα του χωριού υπάρχουν δύο καφετέριες - ντισκοτέκ που μαζεύουν όλους τους φαντάρους. Η οικονομία του χωριού στηρίζεται στο στρατόπεδο, βλέπεις, και υπάρχουν ντόπιοι που έχουν θησαυρίσει (μπορεί και να τα παραλέω). Η πιτσα Ρόμα, ο Θαλασσέλης και ο Φώτο Λεμονός είναι οι στυλοβάτες. Σου μιλούν με τη Μυτηλινιά τραγουδιστή προφορά τους. Και βέβαια θα ακούσεις και για τα "Μπαρμπούνια" - το όνειρο κάθε οπλίτη. Ίσως να έχει αλλάξει ονομασία αλλά σίγουρα θα παραμένει το τοπικό club: πόλος έλξης ντόπιων και φαντάρων.
Πίσω πάλι στο στρατόπεδο. Εδώ στεγάζονται και μια ίλη τανκς (είναι καλό να περπατάς προσεκτικά λόγω των διερχόμενων BMP και των βαρύτερων τανκς) και ένας λόχος για τοπικά βύσματα πού ξύνονται όλη μέρα.
Η πρώτη εικόνα είναι μουντή: Ένα στρατόπεδο στη μέση του πουθενά και λιγοστά μέρη για να σπάσει κανείς τη μονοτονία του. Γενικά θεωρείται μάχιμη και ετοιμοπόλεμη μονάδα και το πρόγραμμα εκπαίδευσης τηρείται. Το ίδιο το στρατόπεδο είναι γεμάτο θρύλους (όπως τα περισσότερα ). Για παράδειγμα ίσως να υπάρχει ακόμη η σκοπιά που ποτέ δε φυλάγεται γιατί σύμφωνα με τις ιστορίες, κάποιος είχε αυτοκτονήσει εκεί. Κάποιοι λέγανε ότι ήτανε ένας δόκιμος που τον καψονάραν όλοι στο στρατόπεδο. Κάθε φορά που πέρναγα βραδινή περίπολο μου σηκωνότανε η τρίχα.
Δεν ξέρω αν ακόμη λένε την ιστορία του χαμένου όπλου: Εκλάπη κάποτε ένα όπλο από το 264 και δόθηκε διαταγή να μείνουν άυπνοι όλοι οι φαντάροι μέχρι κάποιος να ομολογήσει. Αφαιρέθηκαν όλα τα πυρομαχικά από τις σκοπιές και προστέθηκαν έξτρα γλυκά και αναψυκτικά στη σίτιση. Επιπλέον όλοι ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες και αναφορές κάθε δύο ώρες. Οι έξοδοι κόπηκαν και ακόμη και οι αξιωματικοί κοιμόντουσαν μέσα. Μέσα σε δύο μερόνυκτα κάποιοι σπάσανε, δώσανε πληροφορίες και το όπλο βρέθηκε προς ανακούφιση των υπολοίπων.
Το τάγμα αυτό έχει τη φήμη τάγματος ανεπιθυμήτων και είχαμε κάμποσους τύπους με ποινικό μητρώο αλλά τα περισσότερα παιδιά ήταν ξηγημένα.
Τα σαββατοκύριακα πολλοί κατέβαιναν στη Μυτιλήνη και νοίκιαζαν ένα δωμάτιο για να νιώσουν άνθρωποι.
Στην αρχή τα πάντα φαίνονταν μαύρα μέχρι να αρχίσει κανείς να συνειδητοποιεί την ιδιαιτερότητα του στρατοπέδου αυτού. Η θέση του ήταν εκπληκτική αν και μόλις είχα κατεβεί από το ΡΕΟ μου φαινόταν δραματική. Είσαι ένα βήμα από τον κόλπο της Καλλονής και από την παραλία των Βατερών τοπία απέραντης ομορφιάς και τουριστικούς πόλους έλξης το καλοκαίρι. Αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο θα βρεθείς σέ ένα από τα μυθιστορήματα του Μυριβήλη και του Βενέζη. Είναι πιθανό να πάτε στον κόλπο της Γέρας για σκηνάκια. Νομίζω ότι όλη μου η θητεία άξιζε μόνο και μόνο για εκείνη τη μία ημέρα.

Αν ξεχάσεις τις άχαρες καφετέριες για τους φαντάρους και μπεις λίγο μέσα στα σοκάκια του χωριού τότε θα βρεις παραδοσιακά ουζερί που δε θα συναντήσεις πουθενά αλλού.

Ακόμη και ο ουρανός τις νύχτες είναι τόσο διαφορετικός απ' οπουδήποτε αλλού. Κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές έκανα βραδινά περίπολα ή σκοπιές χαζεύοντας τα παιχνίδια που έπαιζε το φεγγάρι με τα σύννεφα.

Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές θυμήθηκα και το όνομα της κυριότερης καφετέριας στο έμπα του χωριού. Δεν το θυμόμουν όταν έγραφα παραπάνω. Μόλις το θυμήθηκα και τι ειρωνία... Remember λέγεται ( ή λεγόταν)

Δεν έχω ώρα να γράψω για ένα σωρό άλλα πράγματα όπως οι θερμοπηγές, οι αλυκές κλπ αλλά η ουσία είναι μία. Το 264 μπορεί να έχει τρέξιμο κατά περιόδους αλλά αν ξεπεράσεις τις γκρίνιες θα δεις και θα νιώσεις πράγματα που θα είναι μοναδικά. Ίσως να χρειάστηκε να τα ανακαλύψω σαν άμυνα για τη θητεία που έκανα, αλλά σε διαβεβαιώ ότι είναι αληθινά και ότι εν καιρώ θα ήθελα να ξαναεπισκεφτώ την αγαπημένη μου Γκασμαδία μόνο και μόνο για να δω κάποια από αυτά.

Πέρασα για τελευταία φορά την πύλη του "Γεώργιος Κουβελίδης" (έτσι λέγεται το στρατόπεδο προς τιμή ενός ντόπιου Εύελπι που σκοτώθηκε στη μάχη της Κρήτης) τον προηγούμενο αιώνα και μπορεί πολλά πράγματα στο στρατόπεδο να έχουν αλλάξει. Γενικά όμως σε αυτές τις μονάδες, υπάρχουν κάποιες νοοτροπίες οι οποίες συντηρούνται και αναπαράγονται. Άρα είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τρέξιμο και κακοτοπιές, αλλά αν κάνεις τον κόπο να τα υπερβείς και να ψάξεις και για κάτι άλλο τότε ενδεχομένως καμπόσα χρόνια μετά να έχεις κι εσύ τόσο θετικές αναμνήσεις όσο έχω κι εγώ.
Καλή θητεία μάγκα

   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
21 Ιουν 2005 - 05:04   
fobero keimeno. apo ta kalytera pou exw diabasei sto omhroi. an exei kapoios ligo to myalo kai thn kardia tou anoixta akoma kai se dyskoles stigmes sti zoi yparxoun pragmata pou mporoun na sou meinoun 8etika....
   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
arm
Αρθρα: 1
14 Ιουλ 2005 - 10:36   
mallon twra tha exeis mathei oles tis istories gia ta xamena opla.
Epeidi eimai kserw apo tin perioxi, kai exw zisei merika simbanta, parte naxetai merika:
-to oplo eixai ontws xathei, nomizw itan otan ginwtan i askisi "parmeniwn", mesa eixan kratisei kai olous tous apostratous! telika vrethike xrisimopoiwntas to sistima karfwmatos me xartakia, opou o kathenas ean gnwrize to onoma tou enoxou, petouse xartakia me to onoma tou. (nomizw oti o kleftis itan enas epistratos gyftos!)
-perisi tetoio kairo nomizw autoktonise kai enas EPOP, enw itan ktiriofilakas...
-stin mikri koinwnia tou polixnitou sixna ginwntai kaugades metaksi stratiwtwn kai dopiwn, kiriws ta sabbatokyriaka meta apo poli poto stin remember! exoun symbei sobaroi traumatismoi.
-alla par'ola auta oi sinthikes exoun kallitereusei- yparxei megeliteri stelexwsi apo fantarous apoti ypirxe ta teleutaia xronia, afou exoun metaferthei atoma apo to stratopedo tis petras, kai to 293(itan monada liB sto idio stratopedo) exei kleisei...
...kai se ligo kairo tha eimai kai egw ekei!

   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
10 Δεκ 2005 - 07:41   
paidia ki ego exo thn ipopsia oti pao ekei opos me pliroforisan apo thn monada mou kapoioi roufianoi...exo pantos endeiksi ypax sigoura mou eipan, kai oti pao mitilini mou eipan...ti alla stratopeda iparxoun sto nisi?
   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
10 Δεκ 2005 - 07:42   
h katastasi sto stratopedo poia einai tora?
   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
4 Ιαν 2006 - 15:13   
ligo prin figw pigan na kanoun tagmatiki me 10 atoma.
treli emploki
kai genikotera "264 mi kapa te, adeia pote" ektos na exeis bisma....
mabri mabrila ktl ktl genikotera to nisi einai mabro

kaliteri periodos einai na pas kalokairi...mporei na liwneis mesa ston ilio apo tin ekpaidefsi alla otan bgeis eksw tha deis kosmo (pou leei o logos) kai tha pas gia kana mpanio...
to xeimwna de ti palebeis me tipota....

kai loxa na gineis mi perimeneis polla.
to mono kalo oti tha kaneis 1 mina ekpaidefsi sto 221, dipla sto aerodromio tis mitilinis....ekei tha efxaristitheis.....tha bgaineis sti poli tha blepeis kosmo fititries etc

oso skata kai na einai tha perasei.bres 3-4 atoma na kaneis kali parea kai prospathise na min afiseis na sallaksoun (na mi gineis malakas diladi)

   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
16 Ιουλ 2007 - 01:34   
η κολαση επι γης....

20+ μεσα συνεχη υπηρεσια ηταν το "χαλαρο"

αναφορες δυο το μεσημερι στον ηλιο με πληρη φορτο, διαρκειας 1 ωρας

το βραδυ σκοπια το πρωι σκαψιμο

παντα εμπλοκη καμια ΕΣΣΟ δεν εφερνε νεους

ταγμα ανεπιθυμητων, ομοφυλοφιλοι, κλεφτες, αναρχικοι, ναρκομανεις

ταγμα ανεπιθυμητων και για αξιωματικους, οι μη φιλα προσκειμενοι εκει

4 ωρες υπνος μεγιστο

εγκαταστασεις σχετικα καλες

μαχιμο ταγμα, σε περιπτωση πολεμου παει πρωτο εναντια στον τουρικο
στολο της σμυρνης

ταγμα που βγαζει αρχηγους , διοικητες που εχουν εκπαιδευθει, (καλα καταλαβατε)
στα καψονια, στο λιωσιμο των φανταρων και την απανθρωπη συμπεριφορα

αγριο-φωναρες στο μεγιστο, οσοι ηταν επισκεπτες σε πρωινη αναφορα εκαναν το
σταυρο τους


   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
16 Ιουλ 2007 - 01:40   
επισης , τηρηση ολων των κανονων του στρατου σε ενα περιβαλλον εντελως μπουρδελο
που ο καθενας εκανε οτι του κατεβαινει, γινοσουν επαγγελματιας ψευτης

ενδεικτικα, αλλαγη σκοπων κατα τον παραδοσιακο τροπο (ανα με κρανος,
(ακομη λιγοτερος υπνος)


φρουρα 10 χλμ , δεν μπορουσες να φυγεις 10χλμ περα απο το ταγμα

   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
nikos_lfc
Αρθρα: 44
31 Ιουλ 2007 - 15:39   
"μαχιμο ταγμα, σε περιπτωση πολεμου παει πρωτο εναντια στον τουρικο
στολο της σμυρνης "

εκει περασα λυβ το μαρτη.τοτε γινοταν χαμηλης ετοιμοτητας και ριξαμε τρελο κουβαλημα με πυρομαχικα.υπηρεσιακα δε παιζουν ??
ο λογαχος Α......δης δεν ειναι εκει?
οι αξκοι ηταν μια χαρα θυμμαι, ειδικα ο υποδκας

   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
1 Αυγ 2007 - 00:13   
αλλου τα περασες τα λυβ αλλα δεν το καταλάβες (μαγεια ε?), ναι κατι τετοιο ειναι, αφου ειπαμε το ταγμα ειναι στο φεγγαρι, δεν ξερεις που ακριβως βρισκεσαι...

εσυ εμεινες 1 μηνα , ρωτα και κανενα με 7.5 ή παραπανω μηνες...

   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
nikos_lfc
Αρθρα: 44
1 Αυγ 2007 - 13:39   
2 bdomades emeina. gia na allaxan toso tragika ta pragmata mallon 8a hr8an tipota malakes a3koi. ego 3ero oti ekei einai stratopedo anepi8imiton ajkon. opote mallon kapoioi 8a exoun complex.kai poios thn prhronei panta....
   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
2 Αυγ 2007 - 09:36   
paidia pios kserei gia mitilini 98 lateth konta sto xorio Kaloni einai ena mikro statopedo me 28 fantarous ?
   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
19 Νοέ 2007 - 09:13   
στο 98 λατεθ βρίσκομαι τώρα και πρέπει να ειναι πολύ γκρινιάρης για να μην την παλεύει στο λατέθ ειναι μια υπομοναδα που συστεγάζεται στο ίδιο στρατόπαιδο με δύο μονάδες πυροβολικού στην περιοχή λαρισαιες πέτρες στον κόλπο της γέρας. Οι φαντάροι ειναι όντος καμια τριανταριά γενικά περνάμε ζωάρα στο λατεθ το πρόβλημα ειναι ότι σε λίγο καιρο παιρνώ μετάθεση στο 264 ΜΚΤΕ αν και μετάθεση τρίτου κύκλου δεν στάθηκα και πολύ τυχερός ( αν έχεις βύσμα διάβεναι) τρέξιμο ως το τέλος αλλά τι να γίνει θα την παλέψουμε κουράγιο αδέρφια!!!!!!
   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Ανώνυμος
Τεμπελάκος, δειλός ή νέοπας;
20 Νοέ 2007 - 11:17   
και ομως, πιθανον να ειναι τριτου κυκλου αφου "εκλεισε" εγινε ετοιμοτητας και απλα φυλασσονται πυρομαχικα με καμερες και δυναμη 10 φανταρων χωρις
σκοπιες

ειναι στρατοπεδο φαντασμα πλεον

εκτος βεβαια και εαν ειναι μια "264 ΜΚΤΕ" κατασταση
οπου με 10 ατομα σας πουν να βγαλετε ολες τις σκοπιες
(θα το πιστευα)...

   Διόρθωση/σβύσιμο άρθρου   ΑπάντησηΑπάντηση   Απάντ. με παράθεση του άρθρουΑπάντ. με παράθεση του άρθρου
Σελίδα ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Επόμενη σελίδα )

Ο ιστοχώρος OMHROI.gr κατασκευάστηκε με τη βοήθεια Linux, Apache, MySQL, PHP και Postnuke.
Τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζουν κατ' ανάγκη την ιστοσελίδα, ο δε έλεγχος τους είναι τεχνικά αδύνατος